Oskarshamn BBK Logotyp

OBBK är verksamma i Oskarshamns Kommun och har drygt 300 medlemmar. Vi har verksamhet från 3 år och upp till motion, damlag i Basketettan och div II samt arbetar för att starta upp herrlag igen.

Utöver alla lag jobbar vi mycket med arrangemang som Basketskolan, Summercamp, Skill Camp och 3×3 turneringar för att nämna några. Vad det gäller 3×3 så äger vi två st mobila utomhusgolv och två st Spalding korgar.

Om Klubben:

Adress:
Oskarshamns Basketbollklubb
Box 197 / Stengatan 21
572 24 Oskarshamn

kansli@obbk.se

070-449 65 67

Senaste Nytt:

    Feed has no items.

Twitter:

Kom och kolla på OBBKs herrlag som gör comeback ikväll efter sex år. #obbk #svenskbasket #platsenoskarshamn @ Oskarshamn https://www.instagram.com/p/CdN35THMtTj/?igshid=YTgzYjQ4ZTY=

Nästa vecka kommer RT Guinn tillbaka till Oskarshamn och håller camp måndag och tisdag. Det finns tio platser vardera dag och "först till kvarn" gäller. Välkomna med era anmälningar via OBBKs hemsida:

http://www.obbk.se https://www.instagram.com/p/CCnam42AHuN/?igshid=1sm53fuxlc2zt

Edvin Frisk är nu klar för ytterligare en säsong som coach för OBBKs damlag. På OBBKs hemsida kan ni läsa en intervju med Edvin: http://www.obbk.se

Efter en period borta mot Marbo Basket ligger damlaget under med 25-10. Tyvärr har både Amanda Sjögren och Hanna Kvarnmyr två fouls vardera.